Handel & Horeca - fiskeriet.se

 

För dig som säljer vår mat från haven

Vår idé är att göra det lätt för kunden att lyckas med fisken. Vår idé är att det också ska vara lätt för dig att lyckas. Därför har vi tagit fram ett väl avvägt sortiment – vardagens storsäljande favoriter blandat med lite mer spännande råvaror och produkter.

Ny ledande sjömatsaktör

Lobster Seafood Sweden AB går samman med Fiskeriet Sverige AB och bildar ny ledande sjömatsaktör.

Fiskeriet och Lobster går samman och kommer fortsättningsvis att bedriva verksamheten under Fiskeriet Sverige AB. Sammanslagningen har trätt i kraft den 1 maj 2020 och innebär att en ny starkare gemensam företags­plattform bildas med två affärsområden; Dagligvaruhandel respektive Foodservice

Sammanslagningen ger en bredare produktportfölj, en effektivare organisation och fler och bättre synergier genom att en gemensam varuförsörjning och stab etableras. Sammanslagningen innebär också en ny betalande part för Er som har Lobster idag.

LOBSTER SEAFOOD

Från kunniga händer i ansvarsfyllt handelshus till måltidmarknaden i Skandinavien.

Lobster har ett mycket brett utbud av sjömat. Gott samarbete med leverantörer på hemmaplan men också långt utanför de skandinaviska gränserna. Genom engagemang i branschfrågor och omsorg om havets resurser erbjuder vi hållbart producerande fisk- och skaldjursprodukter från i stort sett hela världen.

Vårt sortiment är anpassat för kunder inom storhushåll och restauranger med högt ställda krav på goda och näringsriktiga måltider.

I vårt avvägda sortiment finns bland annat fisk filéer, panerad och förstekt fisk. Det balanserade antalet produkter gör att vi kan hushålla med resurser och hålla nere kostnaderna för alla inblandade – utan att göra avkall på variation i matsedeln.

Vi fryser goda stunder!

Till din manuella fiskdisk

Hos oss finner du allt till fiskdisken – helfisk, filéer, loins med och utan skinn, ett brett sortiment av skaldjur, rökta och gravade produkter, rom, såser och röror, och förstås våra egna sillinläggningar. Merparten är färskt, men vi har även frysta produkter. Eftersom utbudet varierar från dag till dag och efter säsong, får du den mest aktuella informationen genom våra säljare.

Några av produkterna som sticker ut är fjällröding från Landön, våra laxfiléer, högklassig krabba från Norge, hummer från Kanada, signalkräftor från bland annat Vättern, och våra fina ostron.

Intresserad av att sälja våra produkter?

Kontakta någon av våra duktiga säljare:
- Stockholm, telefon 08-449 59 50
- Umeå, telefon 090-271 90