Fiskköttbullar asiatisk touch
Fiskköttbullar med nudlar, grönsaker och thaisås.

Ingredienser
4 portioner
- 1 frp Fiskeriets Fiskköttbullar
- TILL SÅSEN
- 2 dl Chilisås
- 3 msk Strösocker
- 1 msk Rödvinsvinäger
- 1 dl Vatten
- 1/2 msk Kycklingfond
- TILL WOKEN
- 2 st Paprikor
- 1 st Morot
- 1/2 Purjolök
- 1 st Rödlök
- 4 kakor Fullkornsnudlar
- 1 tsk Röd thailändsk curry
- Salt & peppar
Gör så här:
- Koka upp chilisås, socker, vinäger, vatten och kycklingfond i en kastrull. Smaka av såsen med salt och peppar.
- Strimla grönsakerna och koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Snabbstek grönsakerna och nudlarna med olja i het panna. Krydda med röd thailändsk curry.
- Tillaga fiskköttbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Grunda med nudlar och grönsaker i en skål, lägg fiskköttbullarna ovanpå och toppa med lite sås.