Fiskköttbullar asiatisk touch - fiskeriet.se

Fiskköttbullar asiatisk touch

Fiskköttbullar med nudlar, grönsaker och thaisås.

UgnLätt

Ingredienser

4 portioner
  • 1 frp Fiskeriets Fiskköttbullar
  • TILL SÅSEN
  • 2 dl Chilisås
  • 3 msk Strösocker
  • 1 msk Rödvinsvinäger
  • 1 dl Vatten
  • 1/2 msk Kycklingfond
  • TILL WOKEN
  • 2 st Paprikor
  • 1 st Morot
  • 1/2 Purjolök
  • 1 st Rödlök
  • 4 kakor Fullkornsnudlar
  • 1 tsk Röd thailändsk curry
  • Salt & peppar

Gör så här:

  1. Koka upp chilisås, socker, vinäger, vatten och kycklingfond i en kastrull. Smaka av såsen med salt och peppar.
  2. Strimla grönsakerna och koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Snabbstek grönsakerna och nudlarna med olja i het panna. Krydda med röd thailändsk curry.
  4. Tillaga fiskköttbullarna enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Grunda med nudlar och grönsaker i en skål, lägg fiskköttbullarna ovanpå och toppa med lite sås.